Aankoopbegeleiding

U bent opzoek naar een (nieuwe) trouwe viervoeter. Misschien is dit wel de eerste hond die u gaat aanschaffen. 
Waarschijnlijk struint u al een tijdje Marktplaats of Facebook af. Maar de wereld van "honden te koop" is duizelingwekkend groot. 
Het kan ook zijn dat u in het verleden een foute keuze heeft gemaakt. De hond paste niet binnen uw (gezin)situatie of u was niet gelukkig met de karakter-eigenschappen. 


Als geen ander weet ik dat het hebben van een hond met een ander energielevel dan uzelf heel vermoeiend is. Dit is een van de problemen die echte liefde met uw hond in de weg kan staan. 

Daarom begeleid ik mensen bij de aanschaf van een (nieuwe) hond. 
Ik start altijd met een vragenlijst waarbij u vragen beantwoord over uw leef en woon situatie. Zo kan ik een inschatting maken van de rassen die wel of juist niet bij u passen. 
Daarna laat ik u zelf zoeken naar honden die voldoen aan uw wensen en gaan we samen kijken naar de gezondheidspapieren, stambomen en de manier waarop ze zijn groot gebracht. 


Uiteraard houd het daar niet op. Ik zal helpen bij het checken van de gezondheid van de hond, het koopcontract en de voorwaarden. 
Daarna zal ik de eerste 6 weken tot uw beschikking staan om de introductie, gewenning en de basis opleiding te begeleiden. 

U zult 24/7 toegang hebben tot mijn kanaal waar handige tips & tricks tot uw beschikking staan. 
                                                     Want ook u verdient een gezonde trouwe vriend waar u                                                   jarenlang plezier van zult hebben.

 
E-mailen
Bellen
Info